• Splošne informacije
 • Za uporabnika
 • Povpraševanje
Splošne informacije

Metafood je mlada družba s sedežem v Frankfurtu v Nemčiji, ki pripisuje velik pomen kakovosti in učinkovitosti ekoloških fermentov jogurta in pripravkov brez elektrolize jogurta. Vsi izdelki so predmet rednih pregledov, zato vedno dobite dosledno visoko kakovost.

Naši jogurtni fermenti v ekološki kakovosti.

Kdo ga ne ljubi, svež, kremni jogurt? Navdušeni smo nad jogurtom v vseh oblikah. Toda še boljši je jogurt, ki je narejen s fermenti jogurta, ki vsebujejo zelo aktivne probiotike, na primer bifidobakterije. Zdaj je veliko zanimivih znanstvenih študij o blagodejnosti majhnih bakterij.

Za uporabnika

Eko certifikat
Naši jogurtni fermenti so na voljo v certificirani ekološki kakovosti. Tako si lahko naredite svoj ekološki jogurt iz ekološkega mleka.

Sladko ali naravnega okusa? S kravjim mlekom ali raje s sojinim mlekom? Z ali brez laktoze?
Lepota fermentacije jogurta je, da ste lahko prilagodljivi. Jogurtove bakterije se lahko uporabljajo za izdelavo svežega naravnega jogurta bodisi iz kravjega mleka z ali brez laktoze ali sojinega mleka. Lahko uporabite fermente My.Yo za pripravo okusnega preliva za solato, z ali brez sadja- kot vam najbolj ustreza.

Sedaj si lahko sami pripravite svoj odličen svež jogurt ali kefir, s pomočjo bio fermentov, brez genske tehnike in umetnih sestavin.

Uporabite lahko kovostna kravja mleka, optimalno 3,5% maščobe,mleko brez laktoze in kvaliteten sojin napitek.

PRIPRAVA:

1.) v My.Yo posodo za pripravo jogurta vlijte 1 l mleka (sobna temparatura) in vsebino ene vrečke (zgornja posoda).

2.) Pokrijte s pokrovom.

3.) V spodnji del posode vlijte 3/4 l (1l pri pripravi kefirja) kuhane vode, vstavite vrhnjo posodo z mlekom in fermentom, pokrijete s pokrovom.

4.) Pustite stati 12-14 ur. Jogurt je gotov!

Priprava brez My.YO posode:

Zmešajte 1 vrečko fermenta z 1l mleka in pustite stati 12-14 ur (kefir 24 ur) pri temparaturi 37-42 *C.

Ponovna izdelava jogurta / kefirja:

Pri ponovni izdelavi jogurta / kefirja daste v 1l mleka 100-150 ml ne preveč hladnega jogurta, ki ste ga že pripravili s pomočjo fermenta. Če uporabljate posodo My.Yo dodate ¾ l vroče vode (pri kefirju 1l) in pustite stati 12-14 ur (pri kefirju 24 ur).

Povpraševanje

  MY.YO
  zavezani zdravju

  MY.YO -Kar je okusno, lahko tudi dobro izgleda.

   Naša jogurtova družina je zabavna, ne samo med jedjo, temveč tudi med pripravo jogurta. Sestavine, kot so bifidobakterije, imajo vse. Visoka koncentracija jogurtovih kultur naredi vaš domači jogurt zelo poseben!


  Paleta naših izdelkov vsebuje:

  • Moj posodo za pripravo jogurta – BPA free
  • My.Yo jogurtovi fermenti (probiotični, nežen, pro – prebiotičen in za pripravo kefirja).

  Za več informacij o posameznem izdelku nas pokličite ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.