• Splošne informacije
  • Za uporabnika
  • Povpraševanje
Splošne informacije

Metafood je mlada družba s sedežem v Frankfurtu v Nemčiji, ki pripisuje velik pomen kakovosti in učinkovitosti ekoloških fermentov jogurta in pripravkov brez elektrolize jogurta. Vsi izdelki so predmet rednih pregledov, zato vedno dobite dosledno visoko kakovost.

Naši jogurtni fermenti v ekološki kakovosti.

Kdo ga ne ljubi, svež, kremni jogurt? Navdušeni smo nad jogurtom v vseh oblikah. Toda še boljši je jogurt, ki je narejen s fermenti jogurta, ki vsebujejo zelo aktivne probiotike, na primer bifidobakterije. Zdaj je veliko zanimivih znanstvenih študij o blagodejnosti majhnih bakterij.

Za uporabnika

Eko certifikat
Naši jogurtni fermenti so na voljo v certificirani ekološki kakovosti. Tako si lahko naredite svoj ekološki jogurt iz ekološkega mleka.

Sladko ali naravnega okusa? S kravjim mlekom ali raje s sojinim mlekom? Z ali brez laktoze?
Lepota fermentacije jogurta je, da ste lahko prilagodljivi. Jogurtove bakterije se lahko uporabljajo za izdelavo svežega naravnega jogurta bodisi iz kravjega mleka z ali brez laktoze ali sojinega mleka. Lahko uporabite fermente My.Yo za pripravo okusnega preliva za solato, z ali brez sadja- kot vam najbolj ustreza.

Sedaj si lahko sami pripravite svoj odličen svež jogurt ali kefir, s pomočjo bio fermentov, brez genske tehnike in umetnih sestavin.

Uporabite lahko kovostna kravja mleka, optimalno 3,5% maščobe,mleko brez laktoze in kvaliteten sojin napitek.

PRIPRAVA:

1.) v My.Yo posodo za pripravo jogurta vlijte 1 l mleka (sobna temparatura) in vsebino ene vrečke (zgornja posoda).

2.) Pokrijte s pokrovom.

3.) V spodnji del posode vlijte 3/4 l (1l pri pripravi kefirja) kuhane vode, vstavite vrhnjo posodo z mlekom in fermentom, pokrijete s pokrovom.

4.) Pustite stati 12-14 ur. Jogurt je gotov!

Priprava brez My.YO posode:

Zmešajte 1 vrečko fermenta z 1l mleka in pustite stati 12-14 ur (kefir 24 ur) pri temparaturi 37-42 *C.

Ponovna izdelava jogurta / kefirja:

Pri ponovni izdelavi jogurta / kefirja daste v 1l mleka 100-150 ml ne preveč hladnega jogurta, ki ste ga že pripravili s pomočjo fermenta. Če uporabljate posodo My.Yo dodate ¾ l vroče vode (pri kefirju 1l) in pustite stati 12-14 ur (pri kefirju 24 ur).

Povpraševanje