• Splošne informacije
  • Za uporabnika
  • Povpraševanje
Splošne informacije

Kontak je leta 1991 ustanovil ugledni človek, LUIGI FABRETTO, strokovnjak za elektroniko in z gorečo strastjo za čudovit svet čebelarstva.

“Odlične ideje prihajajo iz opazovanja narave” je bil najljubši izgovor našega očeta Luigija Fabretta, in to je bila ta briljantna intuicija in razumevanje narave, ki je pripomogla k edinemu sistemu na svetu, ki nam omogoča, da dihamo propolis v naših domovih, samo kot bi bili v naravi … Propolisov difuzor.

Veliko let je minilo od naših skromnih začetkov leta 1991. Iz majhnega družinskega podjetja v Torinu, ki se je rodil s strastjo do propolisa, je zdaj postal priznani vodja v tej panogi. Naši izdelki so zdaj priljubljeni in se uživajo po vsem svetu, zahvaljujoč njihovi dokazani kakovosti in učinkovitosti.

Za uporabnika

Propolit je linija bonbonov, želejev in žvečilnih gumijev brez sladkorja, ki temeljijo izključno na visokokakovostnih sestavinah: organski italijanski propolis, naravne arome, trsni sladkor in naravna sladila, kot je Stevia Rebaudiana.

Vsi okusi in koristi organskega italijanskega propolisa: zdrav, čist in okusen sladek okus.

TRADICIONALNI PROPOLISOVI BONBONI

Kontakt je izbral najboljše sestavine iz narave, za izdelavo  linije tradicionalnih bombonov, ki uravnavajo vrhunske naravne okuse z zdravjem in dobrim počutjem. Za slajenje uporabljamo rižev slad in kasavo (brazilski Arrow Root), kot bolj zdravo alternativo sladkorju. Kombinacija propolisa in naravnih sestavin je edinstvena in bo poskrbela za vaše grlo in zadovoljila željo po sladkem.

ŽVEČILNI GUMIJI BREZ SLADKORJA

Linija žvečilnih gumijev brez sladkorja, izdelana iz čistega italijanskega propolisa, naravnih arom in Stevia Rebaudiana (100% naravnega, brezalkoholnega sladila). Brez žvečilnih gumijastih maščob in absolutno brez umetnih sladil (kot so edulcorant in acesulfam k).

Povpraševanje