• Splošne informacije
  • Za uporabnika
  • Povpraševanje
Splošne informacije

Judith Moog, ustanoviteljica podjetja Bio Planeté, je leta 1989, še kot študentka prevzela ekološko kmetijo svojega očeta v Carcassonne na jugozahodu Francije. Izmojstrila se je v proizvodnji pridelave ekološkega sončničnega olja, še preden je ustanovila podjetje Bio Planeté. Leta 2004 je v Nemčiji ustanovila še eno podjetje, kjer proizvajajo določena olja.

Danes asortiman olj obsega več kot 70 različnih hladno stiskanih organskih olj, od tradicionalnih sort za zdravo vsakodnevno kuhanje do gurmanskih izdelkov, kot so eksotično kokosovo olje, maslo iz orehov kokosa in vitalna olja za podporo zdravega življenjskega sloga. 

Za uporabnika

Kakovost

Naša olja niso samo okusna in vsestranska; so tudi vrhunske organske kakovosti. Seveda pozorno posvečamo ohranjanju te kakovosti na vseh stopnjah obdelave.

Izdelujemo naravna organska olja visoke kakovosti. Da bi to naredili, skrbno izberemo partnerje. Navsezadnje lahko dolgoročno sodelujemo s proizvajalci samo, če izpolnjujejo naše stroge zahteve glede kakovosti. V nekaterih primerih lahko traja nekaj let, da bi našli pravega. To je zato, ker je kakovost surovih sestavin bistveni dejavnik za kakovostno olje. Če ta kakovost ni prisotna, je ni mogoče nadomestiti pri kasnejši obdelavi. Ko najdemo prave partnerje, jim zvesto ostajamo zvesti in nenehno sodelujemo, da zagotovimo popolna semena, sadje, jedrca in oreščke za naša olja.

Povpraševanje