• Splošne informacije
  • Za uporabnika
  • Povpraševanje
Splošne informacije

Alphanova SUN je linija izdelkov zasebnega francoskega podjetja Alphanova Sante s sedežem v Provansi, na jugu Francije, ki je specializirano za zasnovo naravne in biološke kozmetične nege. ALPHANOVA SUN zajema široko paleto zaščitnih sredstev pred soncem  za ljudi, ki iščejo učinkovito zaščito, mazljivo in popolnoma varno.

Vsi izdelki so narejeni iz naravnih in ekoloških sestavin ter so popolnoma varni za uporabo.

Varne formule, naravne in organske sestavine so ključni element teh izdelkov.

Varnost: 
100% mineralni filtri – brez nano delcev
Brez kemičnih filtrov
Brez kemičnih konzervansov.

Za uporabnika

 UČINKOVITA NEGA
Zaključimo delo na naravnih in učinkovitih formulah, ki izpolnjujejo pričakovanja naših potrošnikov po dostopni ceni.
Vsi naši izdelki so podvrženi preizkusom učinkovitosti, neškodljivosti, hipoalergenosti, katerih rezultate so potrdili strokovnjaki ( dermatologi, pediatri, toksikologi ).

 PRIJETNE SESTAVINE
Izbiramo dišave in teksture, da bi bila uporaba naše kozmetike vedno užitek ter se izogibamo kakršni koli sestavini, občutljivi za draženje kože.

 

 VARNE FORMULE
Izogibamo se vsem polemikalskim kemijskim spojinam (parabeni, fenoksietanoli, ftalati, endokrini motilci … ), pa tudi vsem dražilnim snovem (celo naravnim), ki zagotavljajo optimalno toleranco in uporabo za vse vrste kože, tudi najbolj občutljive.

 

 OKOLJSKA PRIJAZNO
Naši izdelki so oblikovani, ob spoštovanju pogodbe Cosmebio in Cosmos. V naših formulah vedno maksimiziramo odstotek naravnih sestavin in, kadar je to mogoče, uporabljamo izključno biološke sestavine . Vso našo embalažo je mogoče reciklirati in je prijazna do okolja.

 

VAROVANJE POVODNEGA SVETA
Naše ekološke formule so izdelane iz biološko razgradljivih sestavin. Izdelki za zaščito pred soncem “ALPHANOVA SUN”, so izključno formulirani z mineralnimi filtri, ki niso strupeni za okolje in korale.

 

CRUELTY FREE – PRIJAZNO DO ŽIVALI
Vse naše sestavine in naši izdelki niso preizkušeni na živalih. Nobena od naših formul ne uporablja sestavin, ki izhajajo iz uporabe mrtvih živali. Edine živalske sestavine, ki jih lahko uporabljamo v določeni oskrbi, so čebelji vosek in med .

 

NARAVNI IN ORGANSKI PROIZVODI
Naš sedež v Provansi je specializiran za izdelavo kozmetične in dermatološke nege naravnega izvora. Zato so naši izdelki certificirani, ekološki in okolju prijazni:

Proizvodnja je v regiji Provence-Alpes-Côte d’Azur, zahvaljujoč številnim regionalnim partnerstvom. Upravljamo tudi raziskave in razvoj, proizvodnjo surovin in embalažo izdelkov.

Med razvojem so vsi izdelki večkrat testirani, da zagotovijo popolno neškodljivost in popolno učinkovitost. Med proizvodnjo se kontrolirajo izdelki v vseh fazah zagotavljanja oskrbe, ki so izvzete iz kakršnih koli notranjih in zunanjih napak.

 

Povpraševanje