• Splošne informacije
 • Za uporabnika
 • Povpraševanje
Splošne informacije

Ginger People sta leta 1984 ustanovila zakonca Abbie in Bruce Leeson iz Avstralije zaradi strasti do ingverja. Njuna strast do ingverja tako v kulinarične namene kakor zaradi njegovih blagodejnih učinkov na zdravje, ju poganja že 30 let.

Abbie in Bruce sta potovala po svetu v iskanju najboljših regij, kjer raste ingver. Našla sta ga ob Amazonskem deževnem gozdu v Peruju, Indoneziji in na Kitajskem.

Naravnanost na močno, trajnostno mrežo oskrbe in inovacijami v ekološki in naravni pridelavi je močno vodilo v podjetju.

Ekološka oskrba z ingverjem jim omogoča izdelke najvišje kakovosti za naše zdravje.

Za uporabnika

Abbie & Bruce sta potovala po svetu v iskanju najboljših regij, kjer raste ingver.

PERU
Na lovu na močno in ostro raznolikost ingverja so se znašli v Amazonskem deževnem gozdu v središču Peruja. Tam so odkrili točno tisto, kar so iskali: bogat vir zlatega perujskega ingverja.

Intenzivno aromatiziran in poln arome, ta ingver raste v obilici v bližini drobne vasi Ashanika, kjer parni deževni gozd ustvarja idealno okolje za rast. Lokalni kmetje razumejo pomen bujne vegetacije, ki obdaja njihove pridelke in se povrne v tla. Uporabljajo tradicionalne načine kmetovanja in redno kolobarjenje, da zaščitijo naravno okolje in proizvedejo ingver, ki je tako aromatičen.

INDONEZIJA
Naš indonezijski ingver raste na otoku Java, ki je ena izmed najboljših regij ingverja na svetu. S svojo bogato, vulkansko zemljo, močno vlažnostjo in bujno vegetacijo, je dom edinstvenemu ingverju.

Naši indonezijski kmetovalci rastejo in pridelujejo vrhunski ingver, hkrati pa ohranjajo celovitost naravnega okolja z majhnimi kmetijskimi praksami. Naš ingver Arjuna prihaja iz spodnjih pobočij vulkana Arjuna, kjer naši kmetijski partnerji gojijo majhne roke Sparrow Gingerja v rastni dobi, kar prinaša intenzivno vročino, za katero je ta sorta ingverja tako dobro znana.

KITAJSKA
Naš odnos s Kitajsko se je začel leta 1999, ko so ustanovitelji Ginger People, Bruce in Abbie Leeson, odpotovali v provinco Fujian, kjer so se srečali z družino Li - uspešnimi lokalnimi pridelovalci ingverja. Od takrat smo skupaj sodelovali in si izmenjali medsebojno strast do najboljšega kakovostnega ingverja.

Kmetije, kjer gojijo naš Tajvanski beli ingver, se nahajajo med hribi in gorami, daleč od industrijskih kot stanovanjskih območij. Naš certificiran organski ingver se predeluje v tovarni, ki je namenjen ingverjem, kar nam omogoča, da ohranimo naše izdelke čiste in zagotovimo najstrožje ekološke standarde na svetu.

Povpraševanje

  GINGER PEOPLE
  zavezani zdravju

  GINGER PEOPLE - ekološki izdelki najvišje kakovosti

  Na evropskem trgu ponujajo nekatere izmed njihovih čudovitih izdelkov iz ingverja:

  • Kandiran ingver
  • Namaz iz ingverja
  • Inverjev sok in napitki
  • Ingverjev sirup
  • Ingverjevi bonboni

  Za več informacij o posameznem izdelku nas pokličite ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.