• Splošne informacije
 • Za uporabnika
 • Povpraševanje
Splošne informacije

Melanie Temborius in Oliver Thrun - par iz Berlina sta iz entuziazma do zdrave prehrane in veganstva ustvarila blagovno znamko SIMPLY RAW in prevzela odgovornost za ustvarjanje presnih sladkih radosti iz naravnih sestavin.


Kakovost je tisto, za čimer stojijo! Tudi pri razvoju izdelkov in nakupu je samo ena pomembna komponenta: najti in predelati najboljše, najvišje kakovosti, iz najbolj zrelih in okusnih sestavin. Svoje znanje o kakovostnem izdelku želijo prenesti na svoje stranke, ki bi se morale zanašati na SIMPLY RAW izdelke: kar dobijo je najboljše, kar bi lahko našli zanje.
Pravijo "Zato lahko vedno ponosno rečemo: ponujamo le tisto, kar kakovostno ustreza najvišjim kriterijem in predvsem okusom. "
Z veseljem, entuziazmom in srčno svoje znanje širijo in prenašajo v izdelke, ki jih ustvarijo, ter so predani k prijaznemu, poštenemu, spoštljivemu in humorja polnemu načinu dela.

Za uporabnika

7 RAZLOGOV :

1. BIO
Vsi Simply Raw izdelki so ekološki, ker želimo proizvajati le tisto v kar verjamemo in, ker živimo ekološko, bi morali tudi ponuditi ekološko, kajne?

2. VEGAN
Vsi izdelki so veganski. Ne glede na to ali nekdo jé vegansko ali vegetarijansko, fleksitarno ali je vsejed, ne želimo nikomur povedati, kako naj živi. Če iščete super okusno vegansko hrano iz kateregakoli razloga, bi morali uživati v naših preprostih izdelkih kot alternativi običajnim izdelkom.

3. BREZ GLUTENA IN LAKTOZE
Vsi naši izdelki so brez glutena . To ni pomembno samo za celiakaše in občutljive na gluten, temveč tudi za mnoge druge ljudi, ki se želijo odreči glutenu.
Nobeden od naših izdelkov ne vsebuje laktoze ali drugih živalskih mlečnih izdelkov. Tako so naši izdelki primerni tudi pri nezdružljivosti kazeina.

Za ljudi s takšnimi intolerancami ali alergijami težko najdemo olusne in kvalitetne izdelke, zato so Simply Raw izdelki namenjeni prav njim. Tudi za vse tiste, ki si želijo prehrane brez mleka in glutena iz drugih razlogov, smo ustvarili izdelke "brez" , ki so preprosto okusni.

4. PRESNE SESTAVINE
Ljubimo presno hrano. To je tisto, kar je mati narava prvotno namenila ljudem. In ugotavljamo, da moderni človek danes ne poje dovolj surove hrane.
Surova (presna) hrana so živila, ki vsebujejo vse svoje sestavine, ki so naravno vsebovane, kot so vitamini, minerali in vitalne snovi v obliki, ki jim jih je narava namenila. Surovine se ne pregrevajo ali zamrzujejo, tako da se celice surovin, razen vode, ki se jo odvzame, še vedno v prvotni obliki, kot jo je ustvarila narava.

Med proizvodnim procesom se prepričamo, da temperatura ne presega 45 ° C. Tako so ohranjene naravne strukture celic in molekularne verige, kot nam je ponudil originalni izdelek.
Še več, v vročih mesecih izberemo hladilne transporterje za naše surovine in končne izdelke.

5. NAJBOLJŠA KAKOVOST IN OKUS IZ NAJBOLJŠIH SESTAVIN
Naši izdelki ne smejo biti le "razumni", temveč predvsem okusni! Ljudem , ki so se odločili za presno ali vegansko prehrano ali pa zaradi zdravstvenih razlogov posegajo po njej, želimo ponuditi najboljše.

Naši izdelki so iz skrbno izbranih surovin . Gospod Raw je veliko časa preživljal pri raziskovanju dobaviteljev z enako miselnostjo kot mi: delati i ponujati le najboljše!

Kjerkoli je to mogoče, uporabljamo kaljene sestavine.
Mlade sadike so v celični strukturi, zato nosijo vse sestavine, potrebne za ustvarjanje življenja. Koncentracija hranil vitaminov, mineralov in aminokislin v kaljenem ohrovtu je do 600-krat bolj koncentrirana kot v semenu. Velik del dnevne potrebe vitaminov in elementov v sledovih lahko pokrije poraba ohrovta.

6. POLNA PREGLEDNOST
Toda naša ideja o preglednosti gre še dlje, ker vsi naši izdelki vsebujejo:
0% konzervansi
0% arome
0% barvila
0% palmovo olje
0% koruzno olje
... tako 0% skrito. In to je, kako se promovira na izdelkih.

7. SUPER-PRAKTIČNANaš maksimum je: mora biti praktičen! To vodilno načelo vedno upoštevamo pri razvoju naših izdelkov.

Zato smo razvili izdelke, ki ustrezajo našim zahtevam po dobri prehrani in smo jih že pripravili za vas. Preprosto Raw - samo vzemite s seboj in uživajte!

Povpraševanje

  SMIPLY RAW
  zavezani zdravju

  SIMPLY RAW -samo vzemite s seboj in uživajte!

  • BIO
  • VEGANSKO
  • BREZ GLUTENA in LAKTOZE
  • Presne sadne rezine
  • Presni kruhki in krekerji
  • Presni namazi

  Surova hrana je delovno intenzivna in zahteva sveže sestavine, ki jih nimate vedno pri roki. V vrvežu vsakdanjega življenja lahko hitro pojeste že pripravljen obrok ali kuhan obrok iz restavracije. Da bi lahko jedli več surovih živil, smo razvili praktične in okusne izdelke.

  Za več informacij o posameznem izdelku nas pokličite ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.