• Splošne informacije
  • Za uporabnika
  • Povpraševanje
Splošne informacije

Naravni kozmetični izdelki Benecos pripadajo družbi Cosmondial GmbH & Co. KG. Mlado in dinamično podjetje, ki sta ga leta 2008 ustanovila zakonca Stephan in Silke Becker v Aschaffenburgu v Nemčiji z idejo, da je mogoče ponuditi cenovno dostopno in modno dekorativno naravno kozmetiko, ki ne sme biti dolgočasna.
Iz te ideje je nastala blagovna znamka Benecos.
Ime Benecos sestavljata glagol bene = dobro (latinsko) in cos = kozmetika.

Precej preprosto DOBRA KOZMETIKA.

Za nas to pomeni:

  • certificirana, trajnostna naravna kozmetika
  • sodoben videz
  • privlačna, dostopna cena
Za uporabnika

Koncept

Tekstura : preprosta, samoumevna in zabavna za uporabo – to so zahteve, ki jih morajo vsi naši izdelki prenesti, preden so vključeni v linijo benecos.
Pakiranje: Uporabljamo embalažo, ki je poceni in pogosto standardizirana, vendar sodobna in brez nepotrebnih pripomočkov. Vedno smo zadovoljni, ko lahko za različne izdelke uporabimo eno in isto embalažo! Od začetka smo odstranili zunanje škatle, ki onesnažujejo okolje in jih kmalu vržejo po nakupovanju.
oglaševanje. Vsako vprašanje za oglaševanje se intenzivno proučuje za njen učinek in ga odmerja čim bolj varno. Oglašujemo samo, če lahko resnično kupite naše izdelke in se vedno izogibajte izgubi.

Rezultat: preprosto dobra kozmetika! benecos se vidi kot pristen, visokokakovosten osnovni asortiman za vsak dan.
izdelki so brez glutena * z nekaj izjemami * in so v bistvu brez gensko spremenjenih organizmov.

Naši laki za nohte niso certificirani, vendar manj agresivni od mnogih običajnih primerljivih izdelkov in temeljijo na do 90% materialov rastlinskega izvora, odvisno od barve.

Potrdila
Benecos nosi BDIH pečat za certificirano, nadzorovano naravno kozmetiko, veliko izdelkov za nego dodatno potrjuje standard Britanskega Veganskega društva. Serija novih moških je potrdila COSMOS ORGANIC in Vegan Society

Povpraševanje