• Splošne informacije
  • Za uporabnika
  • Povpraševanje
Splošne informacije

Več kot 110 let Sanct Bernhard
Zdravje ima v podjetju Krauterhaus dolgoletno tradicijo.
Zgodovina hiše Sanct Bernhard se je dejansko začela že veliko prej z zelo cenjenimi zelišči, ki so se že pred stoletji zbirali na pobočjih gora Sanct Bernhard v švicarskih Alpah. Zeliščni čaji so bili zelo priljubljeni zaradi odlične učinkovitosti in zato so bili na mednarodni razstavi v Amsterdamu leta 1903 nagrajeni z zlato medaljo. Še posebej zdravilni čaj Sanct Bernhard je bil znan kot pomemben pripomoček za gospodinjstvo za različne bolezni in zdravstvene težave.

V prvi polovici 20. stoletja so bili zeliščni čaji pakirani in prodani v Düsseldorfu (mesto v Severnem Porenju-Vestfaliji) pod blagovno znamko Sanct Bernhard, ki je bila registrirana leta 1903. V šestdesetih letih je družina Schulz iz Bad Ditzenbacha prevzela prodajo čajev čajev Sanct Bernhard. Družina je bila že dolgo znana po jagodičjih specialitetah iz brusnic in brina. Od takrat se je paleta izdelkov Sanct Bernhard stalno širila - danes ponujajo več kot 500 različnih naravnih prehranskoh dopolnil in zdravilnih rastlin ter izdelkov za nego.
Še vedno uporabljamo enako pomemben princip, kot smo naredili v preteklosti: tako kot pred sto leti uporabljamo samo prvovrstne, dobro izbrane in čim višje dozirane esence, ekstrakte in aktivne snovi v naravi, za pomoč pri podpori zdravja in naravne lepote.
Kadar je možno in primerno, so naše sestavine rastlinskega ali mineralnega izvora. Lastna proizvodnja in trajni pregledi zagotavljajo najvišjo kakovost izdelkov.
Naše podjetje ima sedež v Bad Ditzenbachu, majhnem in mirnem zdravilišču, obkroženem s čudovito pokrajino Swabian Alb. To čudovito mesto je dom naravnih proizvodov Sanct Bernhard.

Za uporabnika

Kjerkoli je mogoče in koristno, so naše surove sestavine iz rastlinskih ali mineralnih virov. Neprekinjeno spremljanje v naših laboratorijih zagotavlja najvišjo možno kakovost, kar pomeni, da je Sanct Bernhard kozmetika primerna za skoraj vsakogar.


Uporabljamo skrbno izbrane, zelo učinkovite rastlinske izvlečke, eterična olja in naravne aktivne sestavine, da vam zagotovimo vse, kar potrebujete za naravno zdravje, lepoto in dobro počutje.


Vemo, kaj je v naših izdelkih, ker jih izdelujemo sami!


Že dolgo smo v zdravstvu!


Združujemo naše znanje o učinkovitosti rastlin in zelišč, skrbno varovana že generacije, z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Rezultat: vaše dobro počutje!
Razvoj novih formul s strani naših kvalificiranih farmacevtov, ekstrakti zelo učinkovitih rastlinskih izvlečkov in esenc, lastna proizvodnja z najnovejšo opremo, spremljanje v našem lastnem laboratoriju - vse to vam zagotavlja, da nudijo nič drugega kot najučinkovitejše izdelke najvišje kakovosti.
Vse sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji naših posebej označenih ekoloških izdelkov, prihajajo iz nadzorovanih ekoloških virov. Za nevtralen, neodvisen pregled lahko uporabimo postopek ekološke inšpekcije BCS. Ta točka nadzora nadzira tako proizvodnjo kot tudi sestavine, ki se uporabljajo v vseh naših ekoloških izdelkih. Naši dobavitelji prav tako zahtevajo, da svoje proizvode potrdijo s pooblaščenimi inšpekcijskimi postopki. Tako vam zagotavljamo najboljšo ekološko kakovost.
Naše podjetje je že od leta 2005 certifikirano za organsko ekološko garancijo, kontrolno številko DE-ÖKO-001.

Povpraševanje

    SANCT BERNHARD
    zavezani zdravju

    Samo najboljše za vaše zdravje!

    Glavna vodila znamke so:

    • vrhunska kvaliteta,
    • skrbno izbrane surovine ter
    • rastlinski in mineralni viri sestavin za pomoč in podporo dobremu počutju, zdravju in naravni lepoti.

    Po letu 1903 je ime Sanct Bernhard že več kot 110 let sinonim za našo vrsto vrhunskih, učinkovitih naravnih zdravil, prehranskih dodatkov in izdelkov za nego telesa. Naše bogate izkušnje, usposobljeno osebje, najsodobnejša proizvodnja in skrbno spremljanje zagotavljajo, da vsi naši izdelki izpolnjujejo najvišje standarde.

    Za več informacij o posameznem izdelku nas pokličite ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.