• Splošne informacije
 • Za uporabnika
 • Povpraševanje
Splošne informacije

Aronia ORIGINAL Naturprodukte GmbH je mlado, a kljub temu zelo izkušeno srednje veliko podjetje, ki razvija in trži izdelke iz jagod aronije. Družbo je leta 2008 ustanovil Jörg Holzmüller, ki ima dolgoletne poklicne izkušnje z aronijo. Danes je podjetje zelo uspešno in vodilno na trgu z izdelki iz aronije.
Pod imenom ARONIA ORIGINAL se skriva široka paleta visokokakovostnih, ekoloških izdelkov iz aronije, kot so: 100% sok, prah aronije, suhe jagode aronije, suhe jagode aronije oblite s temno čokolado, mešanice sokov aronije in granatnega jabolka ali rdeče pese, čaj aronije, sadne rezine z aronijo.

Sok Aronia Original je 100% sok aronije, ekološke pridelave, brez kakršnihkoli dodatkov in visokokakovosten.

Za uporabnika

Naše merilo kakovosti
Aronia ORIGINAL predstavlja naravno hrano, ki nam lahko ponudi najboljše iz narave. Seveda so naši izdelki podpisani z enotno organsko oznako na ravni EU. Najmanj enkrat letno pristojni organ za ekološke certificiranje pregleda vse naše dokumente in izdelke. To dejstvo lahko spremljate na etiketah z omenjeno številko organskega kontrolnega telesa.

Naš oddelek skrbi za zagotavljanje kakovosti vseh izdelkov Aronia ORIGINAL in jih temeljito preverjamo. Naša odgovornost je, da vam ponudimo popoln in pošten izdelek, ki presega zakonske predpise.

Kakovost se imenuje: Aronia ORIGINAL

Naše analize
Poleg zakonsko predpisanih inšpekcijskih pregledov organov za varnost živil in organskih nadzornih organov se izdelki Aronia ORIGINAL preskusijo tudi s podrobnimi in neodvisnimi analizami v bolj uveljavljenih laboratorijih, kjer se vsaka nabava proizvodov med drugim testira za ostanke rastlin zaščitnih produktov, težkih kovin ali mikotoksinov, kot tudi za sledi alergenov (npr. laktoza in gluten). Poleg tega imamo natančne hranilne snovi, radioaktivnost in - glede izdelka - tudi mikrobiološki značaj, ki se nenehno raziskuje.
Edino odlični izdelki so na voljo za prodajo! Ker je to 100% naravni izdelek, so nihanja okusa in značaja običajni, saj ni mogoče vplivati na dejavnike, kot so sonce ali dež. Želimo, da so naši izdelki čim bolj izvirni. Zaradi tega je okus, na primer, odvisen od polja ali nasadov in njihovega značaja. Kot v primeru dobrega vina lahko gurman takoj zazna in okusa senzorične razlike.

V celotnem proizvodnem procesu kritično spremljamo:

 • Izbor surovin po naših lastnih posebnih pogojih, ki smo jih dodatno določili s specifikacijo proizvoda.
 • Skladnost naših izdelkov z zakoni, predpisi in direktivami.
 • Nadaljnji dodatni predpisi o kakovosti, ki presegajo standardne zahteve: neuformska nalepka za izdelke iz zdravstvenih prodajaln e. G. in veganska kakovost v skladu z Veganskim društvom - podpisana z oznako neuforme kakovosti in veganskim cvetom na izdelkih Aronia ORIGINAL.
 • Vzorčenje, pri katerem kakovost vzorcev preverijo neodvisni akreditirani laboratoriji.
 • Ocena rezultatov analize in zaključkov.

Rjavo steklo
Zelo prijazno embalažo namenjamo okolju prijazni embalaži, ki je ne samo trajnostna, temveč tudi dobro varuje naše izdelke. Zaradi tega smo imeli posebno steklo z rjavo steklo, ki smo ga razvili za naše neposredne sokove v 0,7 l steklenicah. Rjava steklena stekla ščitijo posebno vsebino pred UV žarki.
Oznaka FSC
Naši paketi sokov so narejeni iz certificiranega FSC karton. Tudi v primeru lepil smo posebno pozornost namenili še posebej trajnostnemu in naravnemu veganskemu lepilu za lepljenje naših kartonov.
Zamašek
V zadnjem času smo začeli uporabljati posebno kapo za naše 100% sokove. Pokrovček vijaka je opremljen z žlebovi. Če bi vsebina - v nasprotju s pričakovanji - začela fermentirati, se tlak sprosti skozi membrano v pokrovčku. Nevarnost poškropenih steklenic se zmanjša in takoj prepoznate v pokrovčku, če nekaj ni v redu.

Samo izdelke, ki bi jih sami kupili
... priti k tebi. Poleg senzorike, ki so jo opravili akreditirani preizkuševalci v laboratoriju, naši ekotrofolisti preučujejo naše izdelke glede na njihov okus, vonj in videz.

Povpraševanje

  ARONIA ORIGINAL
  zavezani zdravju

  ARONIA ORIGINAL naravna hrana, ki nam lahko ponudi najboljše iz narave.

  Aronija, natančneje in botanično pravilno: Aronia melanocarpa Nero je skoraj pozabljen sadež – majhne temne jagode aronije so doživele vrnitev v velikem slogu.
  Aronijo lahko uvrstimo v skupino naravnih živil z izredno visoko gostoto hranil, vključno z vitamini, minerali, maščobnimi kislinami in antioksidanti, ki se imenuje superživilo. Ta skupina vključuje veliko eksotičnih sadežev, kot so acai, goji, moringa in matcha, vendar pa obstaja veliko domačih, evropskih živil, ki prav tako zagotavljajo pomembno prehrano, kot so čebula, orehi ali jagode aronije.
  Je eno od najbolj prilagodljivih plodov, ki je potovalo daleč. Prvič je omenjena leta 1786, ko je francoski botanik Andre Mischaux odkril obrat v Severni Ameriki, v Južni Karolini. Od tam je aronija potovala preko Rusije v Nemčijo, kjer se je kultivirala in gojila od sedemdesetih let.
  Naše posušene ekološke jagode aronije vsebujejo dragocene vitamine in elemente v sledeh, kot so vitamin K, folna kislina in mangan.
  Skupaj s kratkimi časi prevoza in nežnim predelovanjem, so jagode aronije trajnostno živilo iz evropskega območja. Za svoje izdelke obdelujemo samo visokokakovostne jagode aronije.

  Za več informacij o posameznem izdelku nas pokličite ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.